A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Співпраця громад і районної ради у напрямку виконання районних програм

Дата: 29.03.2021 17:16
Кількість переглядів: 371

З метою координації роботи з виконання районних програм сьогодні, 29 березня 2021 року, голова Уманської районної ради Віталій Олійник та працівники виконавчого апарату районної ради відвідали Монастирищенську міську раду, де відбулася зустріч із заступником голови Олегом Недогодою та керівниками структурних підрозділів апарату міської ради, які здійснюють свої повноваження у сфері соціально-економічного розвитку територій, земельних відносин, архітектурно-будівельних робіт та залучення інвестиційних проектів у розвиток територій.

В колі обговорених питань - реалізація Програми виготовлення містобудівної та земельної документації території Уманського району на 2021-2022 роки, а також Програми розвитку міжнародного співробітництва та міжрегіональної співпраці Уманського району на 2021-2025 роки. Розробником цих районних програм є районна рада.

У ході зустрічі представниками територіальної громади висловлено пропозиції та своє бачення щодо впровадження означених завдань у вищеназваних Програмах на території Монастирищенської ТГ.

Сьогодні ж голова Уманської районної ради Віталій Олійник та працівники виконавчого апарату районної ради відвідали також і Христинівську міську громаду.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь