A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Постійні комісії районної ради розпочали обговорення проектів рішень чергової сесії

Дата: 12.03.2021 15:37
Кількість переглядів: 640

У рамках підготовки до проведення чергової сесії районної ради сьогодні, 12 березня 2021 року, першою засідала постійна комісія районної ради з питань освіти, культури, спорту, туризму та засобів масової інформації, яку очолює депутат Ірина Світова. У засіданні постійної комісії взяли участь заступник голови районної ради Богдан Сокур та працівники виконавчого апарату районної ради.

До порядку денного комісії було внесено питання про Програму розвитку міжнародного співробітництва та міжрегіональної співпраці Уманського району на 2021-2025 роки. З проєктом Програми ознайомила членів комісії радник голови районної ради Дана Гайда. Зокрема, Дана Михайлівна відзначила, що  прийняття цієї Програми обумовлено необхідністю створення цілісної ефективної системи співробітництва територіальних громад нашого району з регіонами інших країн світу, що дасть можливість відкрити нові перспективи для послідовного налагодження дружніх відносин і забезпечення належного, цілеспрямованого та стабільного виконання регіональної складової розвитку Уманського регіону. За словами доповідача, метою Програми є налагодження міжнародного співробітництва, створення позитивного інвестиційного іміджу на національному і міжнародному рівнях задля розвитку галузей економіки, торгівлі, екологічної безпеки, охорони здоров’я, науки, освіти, культури, туризму та інших сфер суспільного життя Уманського регіону. Також Дана Михайлівна окреслила завдання, передбачені Програмою, та наголосила на очікуваних результатах від її виконання.

За результатами обговорення, депутати погодили проєкт рішення «Про Програму розвитку міжнародного співробітництва та міжрегіональної співпраці Уманського району на 2021-2025 роки» та рекомендували його до розгляду на черговій сесії районної ради.

Виконавчий апарат районної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь