A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Віталій Олійник: налагодження тісної співпраці правоохоронців з органами місцевого самоврядування залишається головним завданням у їхній роботі

Дата: 03.03.2021 15:31
Кількість переглядів: 709

На цьому сьогодні, 3 березня 2021 року, наголосив голова Уманської районної ради Віталій Олійник під час координаційної наради керівників правоохоронних органів району, на якій обговорено стан протидії та профілактики злочинності і корупції  у 2020 році.

Зокрема, у ході свого виступу Віталій Васильович висловив пропозицію про необхідність розробки районної комплексної Програми «Сприяння діяльності правоохоронних органів на території Уманського району на 2021-2025 роки». За його словами, в основу цієї Програми має бути покладено принцип об’єднання зусиль правоохоронних органів, органів місцевого самоврядування, виконавчої влади та громадськості задля забезпечення належного стану охорони громадського порядку та профілактики злочинності в нашому регіоні.

Також Віталій Олійник побажав усім правоохоронцям доброго здоров’я, ніколи не втрачати власну віру в закон і справедливість, діяти рішуче, швидко, досягати успіхів у службі на благо людей та нашої держави.

Серед запрошених на нараду були голови територіальних громад Уманського району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь