A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Звернення голови Уманської районної ради Віталія Олійника з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні

Дата: 19.02.2021 15:19
Кількість переглядів: 551

Шановні жителі Уманського району!

Згідно з Указом Президента України 20 лютого в Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні. Для кожного свідомого громадянина, для усього нашого народу це данина громадянській відвазі, силі духу учасників Революції Гідності та нагода гідно вшанувати пам`ять самовідданих патріотів, які поклали життя на вівтар служіння Батьківщині.

Подвиг Небесної Сотні став поворотним моментом історії сучасної України. З нього почалася незворотна революція свідомості усього українського суспільства, що усвідомило себе єдиною політичною нацією зі спільними цінностями.

Сьогодні ми схиляємо голови на знак вшанування подвигу тих, хто повів за собою суспільство, хто, подолавши страх, пішов на озброєного ворога, хто показав, що українська ідея сильніша за кулі.

Ми дякуємо героям за те, що Україна вистояла і стала сильнішою. Ми дякуємо їх близьким та рідним за те, що виховали справжніх патріотів. Ми пам’ятаємо ту величезну ціну, яку заплатити українці за право бути собою на своїй землі.

Тож нехай Гідність, Свобода, Єдність будуть орієнтиром для кожного патріота, хто захищає Україну на полі бою, хто робить Україну сильною, бо саме цього хотіли герої Небесної Сотні.

Слава Україні!

З повагою

голова Уманської районної ради                        Віталій ОЛІЙНИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь