A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Депутати на бюджетній комісії погодили низку проектів рішень, що виносяться на позачергову сесію

Дата: 17.02.2021 14:43
Кількість переглядів: 576

Постійна комісія з питань  бюджету, фінансів,  комунальної власності, соціально-економічного розвитку та регуляторної політики під головуванням Тетяни Пономаренко погодила низку проектів рішень, що виносяться на позачергову сесію. У засіданні брали участь голова районної ради Віталій Олійник та його заступник Богдан Сокур.

Зокрема, члени комісії погодили відповідні проекти рішень щодо затвердження звітів про виконання Уманського, Жашківського, Маньківського, Монастирищенського та Христинівського районних бюджетів за 2020 рік.

Також на комісії депутати схвалили запропоновані зміни до рішення районної ради від 24.12.2020 року №2-1/VІІІ  «Про районний бюджет Уманського району на 2021 рік»; підтримали програму  удосконалення роботи органів виконавчої влади  в Уманському районі на 2021 рік; погодили проект рішення про  передачу нерухомого майна  в комунальну власність територіальних громад.

У зв’язку із завершенням процесу реорганізації Жашківської, Маньківської, Монастирищенської, Христинівської районних рад Черкаської області шляхом приєднання до Уманської районної ради депутати на комісії підтримали проект рішення про затвердження відповідних передавальних  актів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь