A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

У НАЗК пояснили чи потрібно в декларації вказувати адресу із врахуванням змін до адміністративно-територіального устрою

Дата: 05.02.2021 16:32
Кількість переглядів: 297

До закінчення чергового етапу декларування за 2020 рік у формі декларації та формі повідомлення слід зазначати відомості щодо адресних блоків без врахування змін адміністративно-територіального устрою. Про це повідомляють у НАЗК.

17 липня 2020 року Верховна Рада України прийняла Постанову № 807–IX «Про утворення та ліквідацію районів» (далі – Постанова), яка передбачає зміну адміністративно-територіального устрою районного рівня, а саме ліквідацію низки чинних та утворення нових районів.

Враховуючи, що актуальні зміни до Кодифікатора адміністративно-територіальних одиниць та територій територіальних громад (далі – Кодифікатор) внесені після початку чергового етапу декларування за 2020 рік, у формі декларації та формі повідомлення при зазначенні відомостей в адресних блоках застосовується довідник адміністративно-територіального устрою України, в якому не були враховані зміни адміністративно-територіального устрою, визначені Постановою.

Впровадження нового Кодифікатора у формі декларації та формі повідомлення розпочнеться після завершення чергового етапу декларування, що триватиме до 31 березня 2021 року (включно).

Виконавчий апарат районної ради


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь