A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Відбулося засідання постійних комісій Уманської районної ради

Дата: 29.11.2018 16:59
Кількість переглядів: 874

Сьогодні відбулося засідання постійних комісій Уманської районної ради.Спільними для всіх комісій були наступні питання:

  1.  1. Про звіт голови районної ради.
  2.  2. Про виконання районного бюджету за 9 місяців 2018 року.
  3.  3. Про внесення змін до рішення   районної ради  від  21.12.2017  року   №26-4/VII  «Про районний бюджет на 2018 рік».

Звітуючись про роботу районної ради за 2018 рік голова ради Оксана Супрунець акцентувала увагу на тому, що за три роки роботи районна рада проявила себе цілком зрілим, кваліфікованим і працездатним представницьким органом. Завдяки цьому впродовж звітного періоду проведено 9 сесій районної ради. Результатом проведення сесій стало ухвалення 135 рішень з різних напрямів життєдіяльності Уманського району, - зазначила посадовець.

Також Оксана Анатоліївна відзначила, що у 2018 році з районного бюджету фінансувалися програми та заходи цільових програм на загальну суму понад 9,4 млн. грн. Всього - 24 програми.

Важливим питанням стало  внесення змін  до рішення   районної ради  від  21.12.2017  року   №26-4/VII  «Про районний бюджет на 2018 рік». Згідно якого дав роз’яснення начальник фінансового управління районної державної адміністрації Микола Івасюк.

Микола Якович повідомив, що внесення змін до бюджету зумовлені надходженням субвенції з обласного бюджету районному бюджету на фінансове забезпечення проведення робіт для заготівлі необхідної кількості протиожеледних матеріалів та організації робіт з обробки доріг протиожеледними матеріалами, снігоочищення автомобільних доріг загального користування місцевого значення.

Також надійшла медична субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на відшкодування вартості лікарських засобів для лікування хворих на цукровий діабет  (240тис. грн.).

Виділено кошти з державного бюджету районному бюджету на надання пільг та житлових субсидій населенню в сумі 266 тис. грн.

Важливим стало питання: «Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр»  Уманської районної ради».

Також комісії розглянули ряд питань комунальної власності та земельні питання.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь