A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

У с. Дубова відбулися районні заходи з нагоди Дня Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2019 16:57
Кількість переглядів: 530

Сьогодні вся Україна згадує події, які змінили хід історії.

Шість років тому,  на Майдані розпочався масовий мирний протест щодо підтримки підписання угоди з Євросоюзом. Втім, невдовзі він переріс у криваві події. Тепер ця важлива дата вважається початком Революції Гідності.

Революція Гідності стала доленосною подією, коли українці продемонстрували свою згуртованість, патріотизм, величезне прагнення до свободи та кардинальних змін у суспільстві! 

 З нагоди визначного для нашої держави свята Дня Гідності та Свободи, яке було започатковано у 2014 році з нагоди початку двох революцій, які відбулися в Україні у ХХІ столітті: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року, заступник голови районної ради Петро Бабкін, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Жорницький сьогодні, 21 листопада 2019 року, вшанували пам’ять загиблих патріотів України, поклавши живі квіти до пам’ятного знака Героям Небесної Сотні, що в с. Дубова. Пам’ять новітніх героїв ушанували представники депутатського корпусу районної ради, очільники територіальних громад Уманщини, працівники виконавчого апарату районної ради, структурних підрозділів райдержадміністрації, учнівська молодь, громадськість району.

Під час заходу усі присутні схилили голови у хвилині мовчання, віддаючи шану тим громадянам, хто виборював нашу свободу, захищав рідну українську землю, відстоював незалежність нашої Вітчизни, хто навіки лишився в Небесній Сотні, хто загинув, захищаючи цілісність і державний суверенітет України.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь