A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Оксана Супрунець: щоб село жило, необхідно постійно розвивати сільські території

Дата: 15.07.2020 16:53
Кількість переглядів: 411

На цьому наголосила 15 липня 2020 року голова районної ради Оксана Супрунець у ході робочої поїздки з вивчення діяльності органів місцевого самоврядування, побувавши в селі Фурманка, де ознайомились з роботою закладів соціальної сфери, ефективністю використання майна комунальної власності та наявного фінансового ресурсу.

Спільно із сільським головою Галиною Ковальчук Оксана Супрунець відвідала фельдшерський пункт, сільський клуб, бібліотеку, дитячий садок, де поспілкувався з керівниками цих установ та пересічними мешканцями села. У ході розмови голова районної ради цікавилася станом життєдіяльності сільських установ, акцентувала увагу на виконанні завдань, означених у програмі економічного і соціального розвитку району у 2020 році.

У сільській раді відбулась зустріч Оксани Супрунець із депутатами Фурманської сільської ради та працівниками місцевих установ. Основна тема діалогу – соціально-економічний розвиток села у нинішньому році, функціонування комунальних закладів охорони здоров’я на Уманщині, благоустрій сільських територій, підготовка до осінньо-зимового періоду. Спілкуючись із ними, голова районної ради наголосила на всебічному сприянні у вирішенні проблемних питань жителів села.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь