A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

На родинному фестивалі визначили найспортивнішу сім’ю Уманщини

Дата: 28.05.2019 16:49
Кількість переглядів: 669

 

26 травня 2019 року в с. Острівець у рамках родинного фестивалю «Батьківщина починається з родини» було проведено незвичайний спортивно-розважальний захід – змагання дружніх, спортивних родин: «Тато, мама, я – спортивна сім’я»! Учасники продемонстрували свою  швидкість, спритність і кмітливість в естафетах та конкурсах.


 

Участь взяли 11 команд, представники сіл району: с. Доброводи, Олійник Віктор Анатолійович та Ірина Олександрівна з донькою Ульяною; с. Полянецьке, Шмалюх Сергій Сергійович та  Анна Вікторівна з сином  Леонідом; с. Шарин, Парфенюк Володимир Григорович та  Любов Григорівна з донькою  Юлією; с. Косенівка, родина Сичів; с. Сушківка, Семерчук Наталія Олексіївна з донькою Іриною  та Анастасією; с. Родниківка, Миколаєнко Людмила Анатоліївна з дітьми  Яном та Катериною; с. Собківка, Аркуша Анатолій Олексійович та Юлія Миколаївна з донькою Альоною; с. Собківка, Гуцаленко Вадим Ігорович та Дарія Сергіївна з сином Денисом; с. Дмитрушки, Рибченко Антон Володимирович та Ірина Сергіївна з донькою Ангеліною; с. Городниця, Удовенко Вадим Анатолійович та Вікторія Петрівна з донькою Веронікою та с. Колодисте, Брижатий Максим Миколайович та Сніжана Вікторівна з сином Мирославом.

В конкурсах «Потяг», «Перенесення м’ячів», естафеті з веденням футбольного, баскетбольного та тенісних м'ячів, естафеті «Переправа» перемогу здобули команди, які показали найкращий час. В конкурсі «Дартс» найбільше очок командам  принесли учасники, які влучно кидали дротики по мішеням. У конкурсі «Стрибуни» найкращими стали команди, учасники якої  стрибали якнайдалі. А в конкурсі «Спортивна естафета» учасники змогли продемонструвати свої знання на спортивну тематику.

За результатами всіх конкурсів було підведено підсумки. Переможцями стала родина Аркуші А.О. (с. Собківка), 2 місце – родина Рибченків (с. Дмитрушки), 3 місце – родина Гуцаленка В.І. (с. Собківка).


 

Переможцям були вручені дипломи, учасникам – подяки. Всі родини привітали та нагородили цінними подарунками голова районної державної адміністрації Є.М. Данченко та голова районної ради О.А. Супрунець.

 За інформацією відділу освіти, молоді та 

спорту Уманської райдержадміністрації
 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь