A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

На Уманщині вшанували Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2020 16:49
Кількість переглядів: 484

  Відповідно до Указу Президента України № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні» встановлено особливий пам’ятний день - «День Героїв Небесної Сотні», який відзначається щорічно 20-го лютого.

  Сьогодні на Уманщині проведено заходи з метою вшанування великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави.

  З цієї нагоди в с. Дубова відбувся загальнорайонний мітинг-реквієм. У заході взяли участь заступник голови районної ради Петро Бабкін, перший заступник голови Уманської районної державної адміністрації Сергій Жорницький, сільський голова села Дубова Олександр Яцина, представники громадськості та учнівська молодь.

  Звертаючись до присутніх заступник голови районної ради Петро Бабкін закликав бути гідними подвигу Небесної Сотні і у взаєморозумінні та дружбі збудувати ту країну, за яку вони віддали свої життя.

  Учасники зібрання поклали вінки і лампадки до пам’ятного знаку та хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх, хто загинув смертю хоробрих заради незалежності і свободи України. Серед них – і Герой Небесної Сотні з села Фурманка Уманського району Віталій Смоленський. А отець Роман провів панахиду за загиблими на Майдані.

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь