A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

100-річний ювілей відзначила жителька села Ладижинка Антоніна Юхимович

Дата: 07.11.2018 16:46
Кількість переглядів: 1012

5 листопада за дорученням голови Уманської районної ради Оксани Супрунець, завітав до оселі довгожительки села Ладижинка Антоніни Карпівни Юхимович заступник голови Уманської районної ради Петро Бабкін.

Разом з головою Ладижинської сільської ради Сергієм Цоколенком та начальником управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Олегом Ярошевичем іменинниці було вручено почесні грамоти районної ради та райдержадміністрації, грошові винагороди, подарунок та квіти в знак пошани людини, яка присвятила своє все життя невтомній праці. До вітань долучились також колишній керуючий Ладижинською сільгосптехнікою Леонід Хількевич та художній колектив сільського будинку культури.

У трудовій книжці Антоніни Карпівни єдиний запис – водій Ладижинської МТС, за винятком численних подяк. Як кращого працівника сільгосптехніки її часто згадували добрим словом на урочистостях, її портрет прикрашав дошку Пошани підприємства. У 1949 році, після закінчення курсів водіїв, їй доручили автомобіль ГАЗ-51, який став для неї справжнім вірним другом, та за кермом якого вона провела більшу частину свого життя.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь