A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

У селі Шарин вшанували пам’ять загиблих на Майдані та у зоні АТО

Дата: 29.08.2019 16:43
Кількість переглядів: 414

З нагоди Дня пам’яті захисників України, сьогодні, 29 серпня, у селі Шарин Уманського району на Алеї Пам’яті Захисників Свободи, Незалежності та Суверенітету України відбулось урочисте покладання квітів до Пам’ятного знаку Полеглим синам Уманщини в боротьбі за Незалежність та Суверенітет України.

У вшануванні загиблих Героїв взяли участь заступник голови Уманської районної ради Петро Бабкін, перший заступник голови Уманської райдержадміністрації Сергій Жорницький, сільський голова села Шарин Зінаїда Мельник та небайдужі місцеві жителі.

Слава Героям! Герої не вмирають!

 

Довідково:

Президент України Володимир Зеленський обрав 29 серпня Днем пам’яті захисників України, оскільки саме того дня в Іловайському котлі загинуло найбільше бійців за весь час війни на Донбасі.

Як відомо, наприкінці серпня 2014 року українські військові потрапили в оточення під Іловайськом Донецької області. Тоді бойовики обстріляли коридор, яким за домовленістю мали виходити українські бійці. За офіційними даними, навколо Іловайська і в самому місті загинули 366 українських бійців, ще 429 дістали поранення, 300 потрапили в полон, 84 досі вважаються зниклими безвісти. 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь