A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Відбулася всеукраїнська конференція з питань управління системою охорони здоров’я

Дата: 03.10.2019 17:39
Кількість переглядів: 356

3 жовтня 2019 року голова Уманської районної ради Оксана Супрунець взяла участь у конференції «Ефективне управління системою охорони здоров’я в умовах трансформації та децентралізації», що відбулася в м. Київ.

Мета заходу: розглянути ключові етапи та завдання, які стоять перед медичними закладами, їх власниками та органами виконавчої влади в умовах трансформації системи охорони здоров’я на етапі переходу до нової моделі фінансування  з метою поступового створення ефективної мережі медичних закладів регіону на основі ЕКОсистемиеНеаlth.

Учасниками конференції були: керівники, економісти та статисти медичних закладів всіх рівнів надання медичної допомоги; керівники регіональних ДОЗ, власники медичних закладів, представники обласних (міських, районних) рад, ОТГ, органів виконавчої влади; національні та міжнародні експерти в галузі системи охорони здоровя та її трансформації в Україні.

Зазначений захід організований в рамках Програми Асоціації «ЕКО здоровя України» «Впровадження регіональних систем ефективного управління мережами медичних закладів в умовах децентралізації на основі цілісно-орієнтованого підходу до медичного догляду».


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь