A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Даруємо людям турботу і свято

Дата: 05.11.2019 16:36
Кількість переглядів: 483

У листопаді осінь червоним кольором у календарі позначила багато професійних свят. Сьогодні, 5 листопада 2019 року, на Уманщині відзначили День працівника соціальної сфери та Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Керівництво району та об’єднаних територіальних громад, сільські, селищний голови, представники громадськості зібрались, щоб засвідчити свою повагу й подякувати за працю винуватцям свята - працівникам соціальної сфери та галузі культури.

З вітальними промовами до присутніх звернулися перший заступник голови  районної державної адміністрації Сергій Жорницький, голова районної ради Оксана Супрунець, очільник Дмитрушківської сільської ОТГ Тетяна Шевчук, секретар сільської ради Паланської об’єднаної територіальної громади Ігор Кузьменко, заступник голови Ладижинської  сільської ОТГ Микола Власюк, начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Олег Ярошевич.

Зокрема, Оксана Супрунець відзначила: «Депутати Уманської районної ради долучаються до реалізації багатьох проектів у соціальній сфері, надаючи при цьому помітну спонсорську допомогу жителям району. Соціальний захист населення, на жаль, і досі залишається найбільш проблемною сферою нашого життя. Саме тому із 44 діючих районних програм майже третина стосуються питань соціальної політики району, що охоплює інтереси всіх верств населення. Депутатський корпус спільно з районною державною адміністрацією не зупинятиметься на досягнутому й надалі продовжуватиме курс, спрямований на вдосконалення соціальної політики на Уманщині».

Звертаючись до працівників галузі культури, Оксана Анатоліївна наголосила: «Вітаю усіх, хто своєю працею збагачує духовну скарбницю нашого народу, примножує славу України, самовіддано й з творчим запалом плекає самобутню та розмаїту культуру Уманщини. Аматорські колективи нашого району гідно представляють Уманщину на кращих сценах області та України. Тому особливі слова привітань адресую всім сільським творчим колективам,  всім, хто навчає розуміти прекрасне, любити рідний край, хто оберігає та розвиває народні традиції та ремесла».

За наполегливу і плідну працю в системі соціального захисту, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди Дня працівника соціальної сфери Почесними грамотами районної ради були нагороджені:

Сільвейструк Людмила Василівна – провідний спеціаліст відділу з питань обслуговування інвалідів, ветеранів війні і праці та громадян, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС управління праці та соціального захисту населення.

Юзвенко Валентина Пилипівна – головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку управління праці та соціального захисту населення.

Степанюк Ольга Іванівна – соціальний робітник відділення соціальної допомоги вдома територіального центру у смт Бабанка.

За багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи, з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, а також 55-річчя від дня народження Почесною грамотою районної ради нагороджена Лісачова Ольга Вікторівна завідувач Дубівською сільською бібліотекою-філією.

За  багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у збереження і популяризацію національної культури, активну участь у мистецькому житті району та області, а також з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва Почесними грамотами районної ради були відзначені:

Календрузь Галина Василівна – директор Іванівського сільського Будинку культури;

Мазур Юлія Петрівна – викладач Бабанської дитячої музичної школи.

Мистецькі дарунки для учасників урочистостей лунали від самодіяльних колективів Уманщини.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь