A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Голова районної ради відвідала села Іванівка та Краснопілка

Дата: 31.03.2020 09:45
Кількість переглядів: 325

Голова районної ради Оксана Супрунець 30 березня 2020 року побувала в селах Іванівка та Краснопілка, де ознайомилась із станом забезпечення життєдіяльності сільських закладів та установ в період надзвичайної ситуації в Україні.

Зокрема, в селі Іванівка Оксана Анатоліївна разом із сільським головою Григорієм Рудим відвідала амбулаторію загальної практики сімейної медицини і поспілкувалась з працівниками закладу на предмет забезпеченості ліками й медичними засобами та дотримання людьми умов карантину.

Також голова районної ради відвідала місцеву школу, де при зустрічі з директором освітнього закладу Олегом Оверчуком поцікавилась станом організації дистанційного навчання учнів.

Оксана Супрунець з позитивного боку відзначила роботу Іванівського сільського голови, відзначивши, що вже зараз у центральній частині села виконано роботи з благоустрою, відремонтовано дорогу від Родниківки до кладовища в с.Яроватка й виконано ряд інших робіт.

У селі Краснопілка Оксана Анатоліївна побувала у фельдшерсько-акушерському пункті, місцевих закладах торгівлі, ознайомилась із станом благоустрою сільських територій та ремонтних дорожніх робіт за кошти сільського бюджету, які на вул.Вишнева вже завершені.

Спілкуючись із сільським головою Петром Семенюком, секретарем Краснопільської сільської ради Ольгою Багмут, голова районної ради наголосила на їх всебічному сприянні у вирішенні проблем жителів села.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь