A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Оксана Супрунець провела зустріч із медпрацівниками Уманської ЦРЛ

Дата: 14.07.2020 16:09
Кількість переглядів: 415

13 липня 2020 року відбулася зустріч голови районної ради Оксани Супрунець із медпрацівниками КНП «Уманська центральна районна лікарня». Серед учасників зустрічі - директор цього медичного закладу Інна Добрянська, депутати районної ради, очільник профспілкової організації лікарні Федір Клівак. Мета заходу - обговорення проблемних питань життєдіяльності комунального закладу.

Звертаючись до присутніх в актовій залі лікарні, Оксана Супрунець відзначила, що реформування галузі охорони здоров’я – тривалий та багатогранний процес. До реформи сфери медицини залучаються не лише медики та представники влади, а й громадяни – як безпосередні одержувачі медичних послуг. І оскільки від якості цих послуг залежить здоров’я та життя людей, до змін у медичній галузі прикута особлива увага і влади, і медиків, і громадськості в цілому.

Зокрема, Оксана Анатоліївна наголосила, що до головних пріоритетів депутатського корпусу районної ради належить питання зміцнення матеріально-технічної бази розвиток КНП «Уманська центральна районна лікарня». З цією метою депутати затвердили програму підтримки та розвитку комунального некомерційного підприємства «Уманська центральна районна лікарня» Уманської районної ради на 2020-2021 роки; комплексну програму «Медичні кадри» на 2018-2020 роки та інші. 

За її словами, депутати районної ради дотримуються чіткої позиції щодо розвитку медичної галузі Уманщини.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь