A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

В області підсумували результати перевірки сфери цивільного захисту

Дата: 26.10.2018 16:00
Кількість переглядів: 823

Комісія ДСНС з контрольної перевірки стану реалізації державної політики у сфері цивільного захисту населення області завершила роботу.

Результати інспектування обговорили в ході підсумкового засідання, яке відбулось під головуванням заступника голови обласної адміністрації Костянтина Омаргалієва.

Упродовж 10-ти днів фахівці ДСНС працювали у Черкаському, Золотоніському, Уманському, Смілянському та Канівському районах області. Робота комісії була зосереджена на перевірці ліквідованих попередньо недоліків, виявлених під час раніше проведеної комплексної перевірки вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань цивільного захисту територіальної підсистеми Єдиної державної системи цивільного захисту, інформують в Управлінні ДСНС у Черкаській області.

Також під час перевірки ретельно проінспектували діяльність Управління ДСНС України у Черкаській області та його територіальних підрозділів.

У межах контрольної перевірки місцеві ланки територіальної підсистеми єдиної державної підсистеми цивільного захисту відпрацювали практичні завдання: розлив ртуті, реагування на інфекційне захворювання тварин, надзвичайну ситуацію пов’язану з інфекційним захворюванням людей, а також ліквідація умовної надзвичайної події, пов’язаної із порушенням електропостачання населеного пункту.

За підсумками роботи, комісія ДСНС відзначила належну підготовку усіх екстрених служб, їхню злагодженість та організацію роботи щодо ліквідації ймовірних надзвичайних ситуацій. Під час аналізу проведеної роботи також були надані рекомендації щодо вдосконалення та ефективності практичних дій служб.

Загальна оцінка стану виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань техногенної та пожежної безпеки, цивільного захисту у Черкаській області була оцінена як така, що «відповідає вимогам».


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь