A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Депутати в постійних комісіях розглянули питання, що подані на пленарне засідання сесії

Дата: 23.09.2020 15:56
Кількість переглядів: 684

Сьогодні, 23 вересня 2020 року, проведено засідання двох постійних комісій районної ради, на яких депутати попередньо розглядали й обговорювали проєкти рішень з питань, що подані на розгляд пленарного засідання сесії районної ради.

Спільними для обох комісій були питання про хід виконання районних довгострокових програм закладами охорони здоров’я, з якими членів комісій ознайомлювали директорка комунального некомерційного підприємства «Уманська центральна районна лікарня» Уманської районної ради Інна Добрянська і директор комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Уманської районної ради Олександр Новаківський.

Серед наступних питань, що розглянули та обговорили члени постійних комісій, – про погодження змін штатного розпису комунального закладу «Редакція радіомовлення «Голос громади»; про затвердження фінансового плану КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Уманської районної ради на 2021 рік; про створення наглядової ради КНП «Уманська центральна районна лікарня» Уманської районної ради та про створення наглядової ради КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Уманської районної ради.

Окрім того, на засіданні комісії з питань освіти, культури, спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення та засобів масової інформації, яке вела її голова Світлана Крижановська, заслухано інформацію про готовність закладів освіти Уманського району до роботи в новому 2020-2021 навчальному році; обговорено проєкт районної програми проведення медичного огляду призовників і військовозобов’язаних на 2020 рік; погоджено внесення змін до районної комплексної  програми  «Медичні кадри» на 2018-2020 роки та до районної комплексної програми «Турбота» на 2014-2020 роки; підтримано проєкти рішень про затвердження статуту опорного закладу освіти Родниківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. Т. Г.Шевченка Уманської районної ради Черкаської області в новій редакції та про затвердження Положення про Краснопільську філію Родниківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. Т.Г. Шевченка Уманської районної ради Черкаської області, а також про затвердження передавальних актів балансових рахунків, матеріальних цінностей та активів.

Насиченим був порядок денний постійної комісії з питань бюджету, фінансів та комунальної власності, засідання якої провів секретар цієї комісії Олександр Павлик. Зокрема, члени комісії заслухали інформацію про виконання районного бюджету за І півріччя 2020 року та погодили внесення змін до рішення районної ради від 24.12.2019 №51-6/VIІ «Про районний бюджет Уманського району на 2020 рік»; погодили внесення змін до програми удосконалення роботи органів виконавчої влади в Уманському районі на 2018-2020 роки; погодили уточнені фінансові плани комунальних некомерційних підприємств Уманської районної ради «Центр первинної медико-санітарної допомоги» та «Уманська центральна районна лікарня» на 2020 рік.

Також члени комісії підтримали проєкт рішення про укладання контракту з директором КНП «Уманська центральна районна лікарня» Уманської районної ради Інною Добрянською; погодили  внесення змін до контракту з директором КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Уманської районної ради Олександром Новаківським; надали згоду на передачу приміщень фельдшерських та фельдшерсько-акушерських пунктів в комунальну власність територіальних громад сіл, селища району та на передачу стоматологічних установок та матеріальних цінностей стоматологічних кабінетів в комунальну власність територіальної громади села Дубова, а також розглянули інші питання управління майном комунальної власності.

У засіданнях постійних комісій взяли участь голова районної ради Оксана Супрунець, заступник голови районної ради Петро Бабкін, перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Жорницький, депутат обласної ради Валентин Судакевич, керівники комунальних некомерційних підприємств Уманської районної ради та структурних підрозділів райдержадміністрації.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь