A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Депутати районної ради ухвалили низку рішень з актуальних питань життєдіяльності Уманщини

Дата: 25.09.2020 15:56
Кількість переглядів: 908

25 вересня 2020 року голова Уманської районної ради Оксана Супрунець провела чергову сесію районної ради. У роботі шістдесятої сесії взяли участь голова райдержадміністрації Світлана Волошенюк, перший заступник голови РДА Сергій Жорницький, депутат обласної ради Валентин Судакевич, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, комунальних підприємств охорони здоров’я та правоохоронних органів, працівники районної ради, ЗМІ.

Після затвердження порядку денного депутати приступили до розгляду запланованих питань. Першим заслухали інформацію районної державної адміністрації про виконання районного бюджету за І півріччя 2020 року. Наступним ухваленим рішенням депутати взяли до відома інформацію начальника Уманського районного відділення поліції Уманського ВП ГУНП в Черкаській області Максима Мазана про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони публічного порядку та результати діяльності на території Уманського району.

Далі на сесії було розглянуто питання про хід виконання районних довгострокових програм закладами охорони здоров’я, про що доповідали директорка комунального некомерційного підприємства «Уманська центральна районна лікарня» Уманської районної ради Інна Добрянська та директор комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Уманської районної ради Олександр Новаківський.

Також депутати районної ради заслухали інформацію про готовність закладів освіти Уманського району до роботи в новому 2020-2021 навчальному році; обговорили хід виконання програми розвитку галузі молочного скотарства Уманського району на 2012-2020 роки; затвердили районну програму проведення медичного огляду призовників і військовозобов’язаних на 2020 рік.

Окремими рішеннями обранці району внесли зміни до районної комплексної програми «Медичні кадри» на 2018-2020 роки, до районної комплексної програми «Турбота» на 2014-2020 роки, до програми удосконалення роботи органів виконавчої влади в Уманському районі на 2018-2020 роки, до рішення районної ради від 24.12.2019 №51-6/VIІ «Про районний бюджет Уманського району на 2020 рік» та до штатного розпису комунального закладу «Редакція радіомовлення «Голос громади».

Окрім того, депутати на сесії затвердили фінансовий план КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Уманської районної ради на 2021 рік та уточнені фінансові плани комунальних некомерційних підприємств Уманської районної ради «Центр первинної медико-санітарної допомоги» та «Уманська центральна районна лікарня» на 2020 рік.

Також своїми рішеннями депутати затвердили статут опорного закладу освіти Родниківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. Т. Г.Шевченка Уманської районної ради в новій редакції та затвердили Положення про Краснопільську філію Родниківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. Т.Г. Шевченка Уманської районної ради.

Обранці району на сесії ухвалили рішення про укладання контракту з директором КНП «Уманська центральна районна лікарня» Уманської районної ради Інною Добрянською; погодили внесення змін до контракту з директором КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Уманської районної ради Олександром Новаківським; надали згоду на передачу приміщень фельдшерських та фельдшерсько-акушерських пунктів в комунальну власність територіальних громад сіл, селища району та на передачу стоматологічних установок та матеріальних цінностей стоматологічних кабінетів в комунальну власність територіальної громади села Дубова, а також розглянули інші питання управління майном комунальної власності.

За пропозицією депутатів, питання про створення наглядових рад КНП «Уманська центральна районна лікарня» Уманської районної ради та КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Уманської районної ради будуть розглядатися на наступній сесії.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь