A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Оксана Супрунець: 23 роки тому українці узаконили своє право бути господарями у власному домі

Дата: 26.06.2019 15:56
Кількість переглядів: 608

На цьому наголосила голова районної ради Оксана Супрунець сьогодні, 26 червня 2019 року, вітаючи громаду Уманщини з прийдешнім державним святом - Днем Конституції України.

З цієї нагоди в актовій залі адміністративного будинку Уманського району на урочистість зібралися депутати районної ради, очільники ОТГ, селищний та сільські голови, керівники районних закладів та установ, працівники виконавчого апарату районної ради та райдержадміністрації, ветерани державної служби, представники громадськості та засобів масової інформації.

- Прийняття Конституції стало початком сучасної історії нашої держави. Ця подія стоїть поряд тих історичних дат, які єднають людей, перетворюючи населення на народ, територію – на державу. Це воістину логічний, надзвичайно відповідальний етап складного шляху творення і становлення країни.

Сильна громада та максимальна самоврядність - це головні передумови, котрі змусять усіх цінувати і поважати Основний закон, яким є Конституція. Тож докладемо максимум зусиль, аби наша Конституція найкраще відповідала нашим традиціям, щоб повага до неї йшла від народу і народ зобов’язував кожного, хто вирішив служити громаді, поважати цей устрій. Тому мусимо зробити все від нас залежне, аби наступні покоління українців пишалися тим, що живуть на рідній землі, - відзначила у своїй вітальній промові Оксана Супрунець.

Оксана Анатоліївна також привітала присутніх на урочистостях державних службовців із професійним святом, що відзначалось 23 червня в Україні.  А з нагоди прийдешнього свята - Дня молоді, яке цьогоріч відзначатиметься 30 червня, посадовець побажала представникам молодого покоління ніколи не втрачати оптимізму, енергії та патріотизму й успішно само реалізуватися у житті задля розбудови Уманщини.

До всіх присутніх на святі зі словами привітань також звернулися перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Жорницький, голова Дмитрушківської об’єднаної територіальної громади Тетяна Шевчук, секретар Паланської об’єднаної територіальної громади Світлана Шмалій.

Посадовці побажали учасникам заходу, а в їх особі - і всім жителям району, своєю щоденною працею примножувати добробут рідного краю, утверджувати єдність у суспільстві.

Цього дня голова районної ради Оксана Супрунець вручила почесні грамоти районної ради кращим представникам Уманщини, які досягли значних здобутків у професійній діяльності в різних сферах життєдіяльності.

Зокрема, за сумлінну та плідну працю, активну депутатську діяльність, вагомий особистий внесок у справу розбудови Української держави та з нагоди Дня Конституції України нагороджений СУДАКЕВИЧ Валентин Григорович, заслужений лікар України, завідувач травматологічним відділенням Уманської центральної районної лікарні, депутат Черкаської обласної ради.

За активну депутатську діяльність, громадську позицію, вагомий особистий внесок у розвиток сільських громад Уманщини та з нагоди Дня Конституції України нагороджений КОВАЛЬЧУК Микола Петрович, депутат Уманської районної ради.

За багаторічну плідну працю, сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня державної служби нагороджені:

МАТУШЕВСЬКА Людмила Петрівна, заступник начальника – начальник відділу по плануванню бюджету та фінансуванню установ бюджетної сфери фінансового управління районної державної адміністрації.

ПОЛУЛЯХ Наталія Вікторівна, головний спеціаліст з питань персоналу управління праці та соціального захисту населення Уманської районної державної адміністрації.

БЕЗВЕРХНЯ Людмила Анатоліївна, головний спеціаліст відділу організації виробництва, переробки та маркетингу продукції сільського господарства  управління агропромислового розвитку районної державної адміністрації.

За сумлінну працю, значну роботу по соціально-економічному і культурному розвитку населеного пункту та з нагоди Дня молоді нагороджена АТАМАНЮК Ангеліна Анатоліївна, сільський голова села Острівець.

За сумлінне виконання службових обов’язків, тісну співпрацю з органами виконавчої влади, високу фахову майстерність та з нагоди Дня молоді нагороджений РУДИЙ Михайло Володимирович, начальник організаційного відділу районної ради.

Для учасників урочистих заходів була підготовлена святкова концертна програма за участю кращих виконавців та творчих колективів Уманщини.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь