A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Сесія районної ради передбачила кошти на виконання районних Програм

Дата: 22.02.2019 15:39
Кількість переглядів: 965

22 лютого 2019 року голова районної ради Оксана Супрунець провела засідання позачергової сесії районної ради. У роботі пленарного засідання взяли участь голова райдержадміністрації Євгеній Данченко, народний депутат України Максим Поляков, депутат Черкаської обласної ради Валентин Судакевич, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, голови сільських і селищної рад, представники інших районних закладів та установ і засобів масової інформації.

Депутати приступили до розгляду питань порядку денного. Спочатку розглянули й схвалили рішення щодо визнання повноважень депутатів районної ради сьомого скликання. Голова районної територіальної виборчої комісії Марія Бабкіна відзначила, що відповідно до постанови №25 Уманської районної виборчої комісії від 15 лютого 2019 року Про визнання обраними депутатів Уманської районної ради сьомого скликання до складу депутатів Уманської районної ради згідно списку увійшли від Уманської районної організації політичної партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» - Бойко Руслан Васильович та від Уманської районної організації Аграрної партії України – Крижановська Світлана Анатоліївна.

Одноголосно депутати підтримали звіт про виконання районного бюджету за 2018 рік.

Сесією районної ради була затверджена нова програма розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг загального користування державного значення, які проходять територією Уманського району на 2019-2020 роки та внесено зміни до уже діючої програми розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг загального користування місцевого значення по Уманському району на 2019 рік, на що передбачено 336 тис. грн.

Депутати підтримали рішення про внесення змін до районного бюджету. Відповідно данного рішення передбачено виділення коштів на виконання районної програми соціального захисту дітей, які потрапили в складні життєві обставини, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування на 2016-2020 роки у сумі 30 тис. грн. та 20 тис грн. на фінансування районної програми підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоносіїв Уманського району на 2019-2020 роки.

На виконання районної комплексної програми «Турбота» на 2014-2020 роки передбачено понад 340 тис.грн.

162,2 тис. грн. буде виділено на виконання районної комплексної програми щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції, родин Героїв Небесної Сотні, постраждалих під час Революції Гідності та бійців-добровольців на 2018-2022 роки.

На виконання програми зайнятості населення Уманського району на 2018-2020 роки – 33,6 тис.грн.

 Додатково буде виділено кошти на придбання кабінету географії для Косенівського НВК у сумі 225 тис. грн.

Сесія районної ради затвердила ряд важливих освітянських питань це припинення відокремленого підрозділу юридичної особи Гродзевської філії Бабанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Уманської районної ради Черкаської області та створення Гродзевської філії Дмитрушківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Уманської районної ради Черкаської області.

Сесія районної ради схвалила рішення щодо передачі бібліотечного фонду в комунальну власність Паланської об’єднаної територіальної громади.

Серед інших рішень, які цього дня були прийняті на пленарному засіданні стали питання комунальної власності та звернення депутатів районної ради щодо підвищення розміру орендної плати за оренду земельних часток (паїв) до 11% від нормативної грошової оцінки землі.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь