A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Відбулося засідання бюджетної комісії

Дата: 16.08.2019 15:36
Кількість переглядів: 442

Сьогодні, 16 серпня 2019 року, відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів та комунальної власності, яку провів її голова Ярослав Скус. У засіданні взяли участь заступник голови районної ради Петро Бабкін та голова райдержадміністрації Євгеній Данченко.

Депутати районної ради заслухали та обговорили інформацію начальника фінансового  управління райдержадміністрації Миколи Івасюка про внесення змін до розпису районного бюджету за рахунок міжбюджетних трансфертів наданих з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій,  за рахунок трансфертів з сільського бюджету Ладижинської об’єднаної територіальної громади, з сільського бюджету Паланської об’єднаної територіальної громади та субвенції з бюджетів сільських рад.

Зокрема, надано субвенцію з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку району у сумі 572,0 тис. грн., з сільського бюджету Ладижинської ОТГ на утримання закладів освіти – 886,638 тис. грн., а також субвенції Ладижинської ОТГ, Паланської ОТГ та інших сільських бюджетів у сумі 381,671 тис. грн.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь