A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Проведено виїзний семінар з очільниками територіальних громад району

Дата: 13.09.2019 15:33
Кількість переглядів: 476

За ініціативи голови районної ради Оксани Супрунець та відповідно до плану роботи районної ради 12 вересня 2019 року відбувся виїзний семінар з головами селищної та сільських рад району. Основним питанням порядку денного було стан соціально-економічного розвитку населених пунктів району.

В ході семінару голова районної ради Оксана Супрунець спільно з працівниками районної ради та очільниками територіальних громад району відвідали села Коржова Слобідка, Коржова, Заячківка, Степківка та Сушківка. При відвідуванні даних населених пунктів увага зверталася на стан функціонування органів місцевого самоврядування, навчальних, медичних, торгівельних закладів та закладів культури, благоустрій і санітарний стан сіл.

За підсумками об’їзду населених пунктів в селі Сушківка було проведено кущову нараду під головуванням голови районної ради Оксани Супрунець, на якій сільські голови більш детально прозвітували про стан соціально-економічного розвитку оглянутих населених пунктів. Крім того, піднімалися питання про готовність підопічних відділення соціальної допомоги вдома до осінньо-зимового періоду на 2019-2020 роки, передачу в оренду площ під господарськими будівлями і дворами, а також про гідроспоруди, їх облік та оформлення документації щодо взяття на баланс місцевих рад.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь