A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Делегація з Тальнівщини відвідала Уманську ЦРЛ

Дата: 18.02.2019 15:20
Кількість переглядів: 688

З метою обміну досвідом до Уманської центральної районної лікарні завітала делегація з Тальнівщини.
На зустрічі побували голова районної ради Валентина Любомська, заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак, головний лікар Тальнівської ЦРЛ Олег Солодько, а також працівники адміністрації райлікарні та завідуючі стаціонарних відділень.
Зустріли тальнівську делегацію голова Уманської районної ради Оксана Супрунець та головний лікар Уманської центральної районної лікарні Інна Добрянська.

                       
Голова Уманської районної ради Оксана Супрунець звернула увагу на перспективи створення Уманського госпітального округу, який охопить і Тальнівський район. Тут дуже важливим є спільне бачення подальшої співпраці. Тож Оксана Анатоліївна наголосила на важливості створення госпітальної ради, яка опікуватиметься багатьма організаційними моментами.
Під час розмови Валентина Любомська також поділилася власним баченням розвитку медицини в районі і наголосила, що найважливішими умовами для медичної галузі Тальнівщини є забезпечення діагностичним обладнанням і робота щодо заохочення молодих спеціалістів, зокрема, купівля для них службового житла. Саме це є обов'язковим для подальшого ефективного функціонування закладів охорони здоров’я Тальнівщини. Тому Валентина Олександрівна поставила підтримку і розвиток медицини в пріоритеті своєї діяльності у 2019 році.

Головний лікар Уманської ЦРЛ Інна Добрянська щиро ділилася власними напрацюваннями, ідеями, цікавилася думкою наших лікарів. Тож колеги обговорили і господарські питання, і кадрову політику, забезпечення діагностичним обладнанням, нюанси використання і переходу на електронний медичний облік, сучасне програмне забезпечення, особливості налагодження співпраці із товаровиробниками, залучення спонсорських коштів та інші вузькопрофільні питання.
Зустріч із колегами-медиками завершилася змістовною екскурсією закладом. Лікарі Тальнівської ЦРЛ мали змогу оцінити рівень надання медичних послуг Уманською лікарнею, порівняти, зробити висновки, щоб, маючи власний досвід і надбання, поліпшувати діяльність галузі для пацієнтів Тальнівщини.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь