A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

У зв’язку з підтвердженим випадком COVID-19 на Уманщині вводиться режим надзвичайної ситуації

Дата: 23.03.2020 15:17
Кількість переглядів: 645

Сьогодні, 23 березня 2020 року, голова районної ради Оксана Супрунець взяла участь в засіданні оперативного штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, пов’язаної із загрозою поширення коронавірусу COVID-19 на території Уманського району.

За результатами засідання прийнято рішення про введення режиму надзвичайної ситуації в Уманському районі.

Всі заходи режиму надзвичайної ситуації спрямовані на захист населення від загрози зараження COVID-19. Надзвичайне положення поширюється на діяльність установ, підприємств та організацій усіх форм власності (як державних, так і приватних).

Ввечері 22 березня лабораторно підтверджено перший випадок інфікування COVID-2019 на Уманщині. Це також перший випадок на Черкащині.

Хворий на COVID-2019 знаходиться в Уманській міській інфекційній лікарні в ізольованому боксі, надається необхідна допомога. Контакті особи визначені та повідомлені про необхідність дотримання самоізоляції.

Нагадуємо, що карантином призупинено проведення на території району культурних, політичних, спортивних, соціальних, релігійних та інших заходів за масовою участю громадян; роботу ресторанів, закладів громадського харчування, розважальних закладів, ринків, ярмарків; міжміські пасажирські перевезення. Підприємствам, установам та організаціям, яким дозволено працювати, необхідно посилити дезінфекцію приміщень.

Просимо усіх жителів Уманщини, за можливості, залишатися вдома та якомога менше контактувати з людьми. Самоізоляція є найдієвішим способом боротьби із поширенням коронавірусу.

Якщо ви помітили порушення карантинного режиму, особливо відсутність самоізоляції людей, які приїхали з-за кордону, повідомляйте правоохоронні органи за телефоном 102.

                                                                                                                                  За інформацією оперативного штабу

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь