A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Голова районної ради здійснила робочий візит до села Полянецьке

Дата: 01.07.2020 15:16
Кількість переглядів: 538

Відповідно до графіку робочих візитів у населенні пункти району 1 липня 2020 року голова районної ради Оксана Супрунець відвідала село Полянецьке.

Під час візиту Оксана Анатоліївна ознайомилася зі станом ремонту доріг населеного пункту та відвідала дошкільний заклад. Більш детально про господарські напрацювання і плани на перспективу розповів очільник територіальної громади Володимир Коритник. У приміщенні сільської бібліотеки відбулася зустріч з активом села, де були обговорені питання оптимізації шкіл сільської місцевості, реконструкція приміщення місцевої амбулаторії, забезпечення транспортним сполученням з районним центром тощо.

Зокрема, під час спілкування з людьми Оксана Анатоліївна наголосила, що депутатський корпус районної ради своїми ухваленими рішеннями всіляко сприяє життєзабезпеченню населених пунктів Уманського району. На сьогодні в районі діє понад 40 довгострокових програм із різних напрямків соціально-економічного і культурного розвитку Уманщини, 25 з них фінансуються з районного бюджету. Окресливши основні з них, голова районної ради коротко ознайомила присутніх з пріоритетами роботи районної влади у 2020 році.

На завершення, Оксана Супрунець відзначила, що такі робочі поїздки практикуватиме й надалі. Вони дають можливість на власні очі оцінити стан справ у різних галузях господарства, дізнатися про основні проблемні питання, сформувати перелік об’єктів, які потребують першочергової підтримки влади району.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь