A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Привітання голови районної ради Оксани Супрунець зі святом останнього дзвоника

Дата: 24.05.2019 15:15
Кількість переглядів: 532

Шановні юні друзі, вчителі та батьки!

Сердечно вітаю вас зі святом останнього дзвоника. Сьогодні ми перегортаємо ще одну сторінку славного освітянського літопису Уманщини.

Це свято – завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче. Особливо для випускників, для яких шкільний дзвінок лунає дійсно востаннє. Це один з тих моментів життя, який закарбовується назавжди. А разом з ним – спогади про шкільних друзів, вчителів, безтурботну пору дитинства.

Останній дзвінок школи є першим дзвоником, що відкриває нову сторінку вашого життя – дорослого життя. Від сьогодні ви будете самостійно приймати свідомі рішення, здобувати досвід, власними силами прокладати шлях у житті. Від сьогодні вам будувати своє майбутнє, нерозривно пов’язане з майбутнім нашої держави.

Як педагог, як мати, як голова Уманської районної ради я сьогодні з вами проживаю ці хвилюючі почуття – прощання зі школою. Дай Боже, щоб ви зробили вибір справи, яка буде зрідні вашій душі, стане сенсом вашого життя.

Ставте собі найвищі цілі та впевнено досягайте їх. Адже саме силою ваших знань та здобутих умінь буде творитися майбутнє країни і нашого Уманського краю, зокрема.

Сьогодні, шановні випускники, вклоніться низько своїм педагогам та батькам – вони вкладали у вас свою душу, вчили вас мислити і шукати відповіді на складні питання, допомагали торувати шлях до фахової майстерності і стати людьми освіченими та духовно багатими.

Ви є  майбутнім, завтрашнім днем України. Завжди пам’ятайте про це – від вас залежить, якою стане наша держава за кілька років. Будьте гідними цих сподівань! Нехай вам у цьому допомагає Всевишній!

Щасливої життєвої дороги під мирним небом і на своїй землі!

 

Голова районної ради                Оксана Супрунець


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь