A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

На порядку денному - обговорення питань розвитку галузі охорони здоров’я

Дата: 24.02.2020 15:14
Кількість переглядів: 429

Сьогодні, 24 лютого 2020 року, голова районної ради Оксана Супрунець бере участь в обласній нараді щодо запровадження нової моделі фінансування закладів охорони здоров’я та готовності до другого рівня реформи галузі.

До обговорення пропонуються такі питання:

1. Готовність закладів охорони здоров’я до укладення договорів з Національною службою здоров’я України.

2. Зміни мережі закладів охорони здоров’я відповідної адміністративно-територіальної одиниці, які планується здійснити з 1 квітня 2020 року, а саме перепрофілювання, об’єднання, ліквідація закладів або їх структурних підрозділів.  

3. Забезпеченість видатків місцевих бюджетів на охорону здоров’я відповідно до статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, зокрема на управління закладами охорони здоров’я, організацію їх матеріально-технічного та фінансового забезпечення, організацію медичного обслуговування та харчування, підготовку і підвищення кваліфікації спеціалістів, упровадження програм «додаткових стимулів» тощо.

4. Про центральні районні лікарні, які не ввійшли до Переліку опорних закладів охорони здоров’я (розпорядження Кабінету Міністрів України від 15.01.2020 № 23), проте у зв’язку із особливостями розташування, наявного матеріально-технічного оснащення та іншими об’єктивними причинами потребують додаткової фінансової підтримки.

5. Фінансові розрахунки із забезпечення хворих на цукровий діабет препаратами інсуліну та витратними матеріалами до кінця поточного року.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь