A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

У селі Черповоди відбулися загальні збори громадян

Дата: 28.02.2020 15:12
Кількість переглядів: 528

28 лютого 2020 року у селі Черповоди пройшли загальні збори громадян (сходка). У зібранні взяли участь заступник голови районної ради Петро Бабкін, керівник апарату  районної державної адміністрації Наталія Сиротюк, представники сільських установ, підприємств, жителі населеного пункту.

На загальних зборах було заслухано звіт сільського голови Ігора Олійника про проведену роботу за 2019 рік. У своєму звіті він детально зупинився на місцевому бюджеті, а саме: джерелах його надходження та видатках. Також проінформував присутніх про роботу та утримання об’єктів соціальної сфери. В своєму звіті Ігор Миколайович  окреслив діяльність депутатського корпусу та виконавчого комітету сільської ради, зупинився на проблемах та перспективах розвитку населеного пункту на 2020 рік.

Перед присутніми виступив заступник голови районної ради Петро Бабкін, який  коротко ознайомив присутніх з показниками соціально-економічного розвитку району та  надав відповіді на всі поставлені запитання. Петро Андрійович зауважив, що від спільної діяльності депутатів та жителів населеного пункту залежить поліпшення стану справ у громаді.

У ході обговорення звіту громадянами було порушено ряд проблемних питань,  це  незадовільний стан автомобільних доріг,  благоустрій кладовища, водопостачання жителям села, ремонт даху та фасаду ДНЗ.

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь