A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Проведено семінар-навчання із секретарями сільських та селищної рад Уманщини

Дата: 04.08.2020 15:06
Кількість переглядів: 588

Відповідно до планів роботи Уманської районної ради та з метою підведення підсумків проведених робочих виїздів у населені пункти району 4 серпня 2020 року під керівництвом заступника голови районної ради Петра Бабкіна відбувся семінар-навчання із секретарями сільських та селищної рад Уманщини.

До участі в семінарі були запрошені працівники виконавчого апарату районної ради, райдержадміністрації та районних служб.

У рамках розгляду питань порядку денного перед присутніми виступила головний спеціаліст з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селища району виконавчого апарату районної ради Тетяна Роєнко, яка ознайомила присутніх з порядком передачі об’єктів комунальної власності.

Далі начальник архівного відділу райдержадміністрації Тетяна Тицькун ознайомила присутніх із ходом підготовки до передачі та передавання архівних документів на державне зберігання, а також до сільської ради – правонаступника.

З інформацією про порядок надання соціальних послуг жителям Уманського району  виступив перед учасниками семінару директор Уманської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості Василь Скрипник.  

Також під час семінар-навчання заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Тетяна Мельниченко ознайомила присутніх із деякими питаннями щодо виплати державних соціальних допомог мешканцям населених пунктів Уманщини.

На завершення семінару, керуюча справами районної ради Наталія Короп провела моніторинг щодо стану ведення діловодства в селищній та сільських радах за підсумками робочих виїздів.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь