A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Вшанували захисників України

Дата: 13.10.2020 14:53
Кількість переглядів: 411

В історії нашої держави є багато подій і дат, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі. 14 жовтня – одна з таких дат. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, а віднедавна й День захисника України.

День захисника України - це данина нескореним, хоробрим синам, які віддали життя за мир, суверенну країну, за її світле майбутнє

13 жовтня, напередодні відзначення Дня захисника України, у селі Шарин відбулося покладання квітів до пам’ятного знаку «Полеглим синам Уманщини в боротьбі за незалежність України». Пам'ять загиблих героїв, які мужньо захищали кордони рідної країни, прийшли вшанувати  голова районної ради Оксана Супрунець, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Жорницький, учасник АТО Юрій Рижак, волонтер Ірина Рижак та жителі села. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх героїв, які віддали своє життя за Україну.

Цього ж дня голова Уманської районної ради Оксана Супрунець, перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Жорницький відвідали кладовище, що в с.Шарин, та поклали квіти до могили учасника Революції Гідності Володимира Рижака, який у 2014 році загинув в зоні АТО.  

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь