A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

«Жодні кошти, засоби, лікарні не допоможуть, якщо люди не усвідомлять небезпеку», - Оксана Супрунець

Дата: 27.03.2020 14:53
Кількість переглядів: 1133

На цьому наголосила голова районної ради Оксана Супрунець 25 березня 2020 року у ході робочої поїздки до сіл Дубова, Сушківка, Рогова, Острівець. Під час зустрічей із сільськими головами, працівниками закладів торгівлі та охорони здоров’я було обговорено дії районної влади задля приборкання головного виклику 2020 року - коронавірусної хвороби.

Зокрема, було відзначено, що на 54-й та 55-й сесіях Уманської районної ради депутати ухвалили рішення про виділення з районного бюджету 500 тис. грн. та 1,215 млн. грн. відповідно для забезпечення готовності медичних закладів району до роботи в умовах ускладнення епідемічної ситуації. Також із сільських бюджетів Уманській центральній районній лікарні перераховано 200 тис. грн. Ці кошти будуть використані на підвищення заробітної плати медичним працівникам та придбання масок, дезрозчинів і т.п.

Оксана Анатоліївна також наголосила, що згідно наказу управління охорони здоров’я обласної державної адміністрації № 280 КНП «Уманська центральна районна лікарня» Уманської районної ради вважається опорною (другий етап надання допомоги).

- Головне - люди стають відповідальними. Робота проводиться масштабна, щира подяка усім, хто відданий. Однак, наголошую, жодні кошти, засоби, лікарні не допоможуть, якщо люди не усвідомлять небезпеку. Залишайтесь вдома ! Бережіть себе, оточуючих і медиків !, - закликала голова районної ради.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь