A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Вітання команді Паланської ОТГ - переможцю Європейських сільських спортивних ігор

Дата: 09.12.2019 14:51
Кількість переглядів: 1008

6 - 8 грудня 2019 року в закарпатському місті Берегове проходив міжнародний турнір, який ініціювала Громадська організація Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «КОЛОС» за підтримки Міністерства молоді та спорту, Асоціації об’єднаних територіальних громад, Національного Олімпійського комітету.

У програмі - змагання з п`яти видів спорту: волейболу (чоловіки), гирьового спорту (чоловіки), настільного тенісу (чоловіки і жінки), шашок (жінки) та шахів (чоловіки).

Спортсмени Паланської ОТГ продемонстрували високі результати. Так, у гирьовому спорті Вадим Марчак посів перше місце, а Іван Омельчук у настільному тенісі виборов друге місце. Серед жінок Світлана Шмалій здобула третє місце у грі з шашок.

У п’ятірку найсильніших увійшли Ігор Жук у грі в шахи, а Лілія Полярушенко – у грі в настільний теніс.

Командний дух проявили і волейболісти: Олег Ткач, Ігор Таранов, Віталій Сиволдаєв, Іван Гережа, Назар Степовик, Сергій Вивальнюк, Сергій Коляк, Ігор Діхтяренко. Але у фіналі поступилися з мінімальним відривом супернику і стали лише другими.

У підсумковому заліку набрані очки вивели команду Паланської ОТГ на перше місце. Вони стали першими чемпіонами Європейських сільських ігор.

Друге місце вибороли спортсмени Щербанівської сільської ОТГ Полтавської області; третє – у команди Куяльницької сільської ОТГ Одеської області.

Очолювали команду спортсменів Паланської ОТГ на цьому турнірі т.в.о. сільського голови  Ігор Кузьменко та керівник ФГ «Агрофірма «Базис» Володимир Осадчий.

Голова Уманської районної ради Оксана Супрунець і депутатський корпус ради щиро вітають команду Паланської ОТГ з великою перемогою й зичать нових спортивних успіхів та висот!

Підготувала Дана Гайда

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь