A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Постійна комісія з питань бюджету, фінансів та комунальної власності розглянула питання чергової сесії районної ради

Дата: 11.06.2020 14:50
Кількість переглядів: 624

11 червня 2020 року проведено засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів та комунальної власності, на якому розглянуто питання, які подані для розгляду на пленарному засіданні районної ради. Вів засідання голова постійної комісії Ярослав Скус.

У роботі постійної комісії взяли участь голова районної ради Оксана Супрунець та голова райдержадміністрації Світлана Волошенюк.

На початку члени комісії заслухали звіт про виконання районного бюджету за I квартал 2020 року, який представив начальник фінансового управління Микола Коваленко.

Серед розглянутих питань - внесення змін до таких програм: Програми розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням  автомобільних доріг загального користування місцевого значення по Уманському району на 2020 рік та комплексної програми «Турбота» на 2014-2020 роки.Обговорено питання про внесення змін до рішення районної ради від 24.12.2019 №51-6/VІІ «Про районний бюджет Уманського району на 2020 рік».

Окрім того, члени комісії розглянули питання про передачу стоматологічних установок у комунальну власність територіальних громад сіл, селища району; про передачу комунального закладу «Малий груповий будинок» Уманської районної ради у комунальну власність Дмитрушківської сільської ради; про надання згоди на прийняття телемедичного обладнання у спільну  власність територіальних громад сіл, селища Уманського району; про створення опорного закладу  освіти  та його філій; про роботу комунального підприємства «Білогрудівка» Уманської районної ради. Також члени комісії заслухали звіти директора КП «Уманьрайрембуд» про роботу та виконання фінансового плану підприємства за 2019 рік та директора  КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Уманської районної ради про виконання фінансового плану за 2019 рік та 1 квартал 2020 року. Комісією розглянуто інші питання щодо управління об’єктами комунальної власності.

За наслідками розгляду погоджено проекти рішень з даних питань та запропоновано винести їх на розгляд президії та сесії районної ради.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь