A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

«ВЕСЕЛА ДІТВОРА» здійняли овації на X Міжнародному фестивалі-конкурсі

Дата: 31.10.2018 14:46
Кількість переглядів: 882

В жовтні в Уманському міському Будинку культури відбувся X Міжнародний фестиваль-конкурс інструментального, вокального, хореографічного, театрального, циркового мистецтв та театрів мод «Квітуча країна». Організаторами масштабного мистецького заходу  виступили творчий проект «Тріумф - Fest», відділ культури Уманської міської ради, Національна Всеукраїнська музична спілка, Всеукраїнська спілка сучасної та естрадної хореографії, дендрологічний парк «Софіївка» та школа танцю «Experience» м. Дніпро.

     Метою фестивалю була презентація творчих досягнень художніх колективів та солістів, створення здорового духу,  змагання між колективами та обдарованими особистостями, встановлення творчих контактів, обмін творчим досвідом. У Фестивалі взяли участь гуртківці ДЮКФП,  учні Старобабанівської ЗОШ І – ІІІ ступенів, учасники Зразкового акробатичного колективу «Весела дітвора» у складі: Демидовської Богдани, Сінькевич Каміли, Діденко Віталіни, Соболенко Поліни, Вахоцької Софії, Василенко Вероніки, Валєвич Ольги,  Плахотнюк Валерії, Плахотнюк Вікторії,  Діденко Ілони, Сінькевич Вероніки  керівник Роговенко Наталія Володимирівна.

     «Тріумф – Fest» зібрав творчі колективи з різних куточків України. Дружна  й невимушена атмосфера творчості, талантів, краси, позитивних емоцій та чудовий настрій панували серед конкурсантів. До складу журі ввійшли провідні викладачі вищих спеціальних навчальних закладів, діячі хореографічних асоціацій України, медійні обличчя у галузі культури і мистецтва, Заслужені та Народні  артисти України. Члени журі мали надзвичайно складне завдання - обрати кращих з кращих, адже кожен номер був добре підготовлений, гарно зрежисований та мав свої родзинки.

    Колектив «Весела дітвора» яскраво і професійно представили свої таланти на

Х Міжнародному фестивалі – конкурсі у номінації «Циркове мистецтво». Виступи   супроводжувались гучними оплесками. Було виконано два номери: «Жартівливі подружки»  середня вікова категорія, та «Друзі єднаймося» змішана вікова категорія, пiсля яких дiти з нетерпiнням чекали на вердикт суддів. Для нашого колективу вiн виявився позитивним, адже їх виступ високо оцінило журі конкурсу. Приємно було чути схвальні відгуки про виступ  від  почесного журі, учасників конкурсу, керівників творчих колективів та побажання не зупинятися на досягнутому, а своєю майстерністю і талантом ще неодноразово підкорювати великі сцени та вдячну публіку. Зразковий акробатичний колектив  «Весела дітвора»  став лауреатом I ступеня та володарем Гран – прі фестивалю, за що був нагороджений двома дипломами переможців, медалями, пам'ятною статуеткою, та сертифікатом на 1000 євро в дитячий творчий табір «ВМЕСТЕ» Болгарія м. Кітен.

    Керівник колективу нагороджений Подякою начальника відділу культури Уманської міської ради за професіоналізм, талант, компетентність, цілеспрямованість та наполегливу працю.  Вітаємо учасників із блискучими результатами! Бажаємо подальших творчих успіхів!

Організатори фестивалю сподіваються, що він стане яскравим стартом у творчому житті його учасників.

 

Керівник  зразкового акробатичного колективу  «Весела дітвора»

                                                                                         Н. В. Роговенко



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь