A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

24 вересня, на Одещині стартує комплекс інформаційно-просвітницьких та робочих заходів Української асоціації районних та обласних рад.

Дата: 24.09.2019 14:43
Кількість переглядів: 412

24 вересня, на Одещині стартує комплекс інформаційно-просвітницьких та робочих заходів Української асоціації районних та обласних рад.

      Так, 24 вересня, в Одесі, відбудеться розширене засідання Правління Асоціації. Планується розглянути та ухвалити низку рішень організаційного та змістовного характеру. Зокрема, серед пунктів порядку денного, є питання стосовно подальшого розвитку реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади, місцевих виборів на новій територіальній основі, бюджетів та фінансів.

    Вже 25 вересня, у Затоці, розпочне роботу дводенна нарада-семінар «Актуальні питання реформування районного рівня». Розглядатимуться механізми формування нових спроможних (укрупнених) районів. Говоритимуть й про те, які матимуть повноваження виборні органи на субрегіональному рівні, а також про нормативне забезпечення децентралізації. За результатами наради-семінару буде напрацьована резолюція.

   У свою чергу, 26 вересня, в Одесі, стартуватиме дводенний практикум для керівників виконавчих апаратів обласних рад. Темами заходу стануть служба в органах місцевого самоврядування, підвищення кваліфікації посадовців та зміни до Конституції України в частині правосуддя. Також обговорюватимуться шляхи співпраці між Секретаріатом Асоціації та виконавчими апаратами обласних рад.

 Участь у заходах, разом з представниками спільноти Асоціації, братимуть високопосадовці центральних органів державної влади та експерт.

   Крім того, 25 вересня, в рамках Проекту УАРОР «Моделювання адміністративно-територіального устрою на субрегіональному рівні», відбудеться круглий стіл для місцевої влади Одещини, де буде презентована мапа змодельованих нових районів області. Також для спільноти УАРОР пройде фахова майстерня на тему в’язків з громадськістю, що реалізовується в рамках Проекту ПУЛЬС.

У заходах бере участь голова Уманської районної ради Оксана Супрунець.

 

Джерело: сайт УАРОР


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь