A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Олександр Вельбівець достроково склав повноваження голови Черкаської обласної ради

Дата: 23.11.2018 14:28
Кількість переглядів: 623

22 листопада 2018 року перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко провів позачергову сесію обласної ради.
Спочатку головуючий наголосив, що враховуючи заяву Олександра Вельбівця від 20 листопада 2018 року про складання ним повноважень голови обласної ради видано розпорядження про скликання позачергової сесії обласної ради 22 листопада 2018 року.

                         
Так до порядку денного було внесено одне питання: «Про дострокове припинення повноважень голови Черкаської обласної ради Вельбівця Олександра Івановича».
Слово для виступу було надано Олександру Вельбівцю, який подякував депутатам за їх консолідовану позицію та попросив підтримати ініціативу викладену у його заяві щодо дострокового припинення повноважень голови Черкаської обласної.
Потім головуючий наголосив, що відповідно до вимог чинного законодавства, у разі дострокового припинення повноважень голови обласної ради проводиться таємне голосування, та поставив на голосування питання затвердження складу лічильної комісії.
По завершенню голосування голова лічильної комісії Валентина Далібожак повідомила, що депутати під час таємного голосування підтримали питання дострокового припинення повноважень голови Черкаської обласної ради. За це рішення проголосувало 58 депутатів із 63, що взяли участь у голосуванні.
На завершення Олександр Вельбівець подякував колегам-депутатам за три непростих, але яскравих років спільної роботи.

– Ці три роки є визначальними в моєму житті, оскільки такого рівня посади я до того не займав. Та значна частина депутатів, яка не була схильна до співпраці зі мною, на сьогоднішній день демонструє конструктивну роботу і підтримку тих ініціатив, які йдуть безпосередньо від мене. Для мене ці роки – це неоціненний досвід, який не можна ні купити, ні позичити. Серед депутатів є багато таких, яких я ціную за професіоналізм та непросту, але чітко визначену громадянську позицію, – наголосив він у своєму виступі.
Також Олександр Іванович запросив депутатів до ще більш конструктивної співпраці і попросив підтримки його на новій посаді у досить непростий час із досить непростими стартовими позиціями.
Від усього депутатського корпусу Валентин Тарасенко подякував Олександру Вельбівцю за конструктивну роботу.
Голови районних рад привітали Олександра Івановича із призначенням на посаду голови облдержадміністрації та висловили йому свою підтримку. 

 

Джероло: сайт Черкаської обласної ради


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь