A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Голова районної ради взяла участь у засіданні чергової сесії Дубівської сільської ради

Дата: 23.06.2020 13:50
Кількість переглядів: 500

  22 червня 2020 року голова районної ради Оксана Супрунець взяла участь у черговій сесії  Дубівської сільської ради. У її роботі взяли участь депутати Уманської районної ради Микола Кольба, Анатолій Матерянський, директор КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Уманської районної ради Олександр Новаківський. 

Вів засідання сесії сільський голова Олександр Яцина. На сесії розглянуто питання про передачу стоматологічної установки та матеріальних цінностей стоматологічного кабінету у комунальну власність  громади села, про місцеві податки та збори на 2021 рік, розглянуто заяви жителів села Дубова. Також на сесії обговорювалось питання ремонту  амбулаторії, під час якого місцеві сільгоспвиробники взяли на себе зобов’язання по проведенню даного ремонту.

  Голова районної ради Оксана Супрунець взяла активну участь в обговоренні питання, про передачу у комунальну власність громади стоматологічної установки. При цьому звернула увагу про необхідність медичних працівників активізувати роботу по підписанню декларацій із місцевими жителями. Також голова районної ради наголосила, що вирішення всіх проблемних питань можливе за умови згуртування всіх членів Дубівської територіальної громади.

 

Депутатами сільської ради було прийнято рішення про передачу стоматологічної установки та матеріальних цінностей стоматологічного кабінету у комунальну власність  громади села.

 

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь