A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Проведено засідання постійної комісії районної ради з питань освіти, культури, спорту, охорони здоров’я, соціального захисту населення та ЗМІ

Дата: 03.03.2020 13:40
Кількість переглядів: 552

У ході підготовки до чергової сесії районної ради 3 березня 2020 року проведено засідання постійної комісії районної ради з питань освіти, культури, спорту, охорони здоров’я, соціального захисту населення та засобів масової інформації. Вела його голова комісії Світлана Крижановська.

У роботі постійної комісії взяли участь заступник голови районної ради Петро Бабкін та голова райдержадміністрації Світлана Волошенюк.

На початку роботи члени комісії заслухали начальника відділу розвитку інфраструктури, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Тетяну Солом’яну, яка повідомила про результати виконання Програми економічного і соціального розвитку Уманського району за 2019 рік.

Члени комісії також заслухали директора комунального закладу районної ради «Редакція радіомовлення «Голос громади» Оксану Берднікову, яка поінформувала про підсумки роботи закладу в 2019 році.

Далі погоджено внесення змін до трьох районних програм: комплексної програми «Турбота» на 2014-2020 роки; до комплексної програми щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки(перепідготовки) учасників антитерористичної операції, родин Героїв Небесної Сотні, постраждалих під час Революції Гідності та бійців-добровольців на 2018-2022 роки; до програми підтримки та розвитку комунального некомерційного підприємства «Уманська центральна районна лікарня» Уманської районної ради на 2020-2021 роки.

Також обранці району розглянули питання про передачу бібліотечного фонду Юрківської сільської бібліотеки-філії с. Юрківка в комунальну власність Паланської сільської ради; про передачу майна в оперативне управління  КНП «Уманська центральна районна лікарня»; про внесення зміни до рішення районної ради від №50-14/VII «Про затвердження статуту комунального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості» Уманської  районної ради Черкаської області в новій редакції»; про внесення зміни до рішення від 17.12.2019 № 50-12/VII «Про затвердження статуту комунального закладу «Бабанська дитяча музична школа» Уманської районної ради Черкаської області в новій редакції».

Окрім того, на засіданні обговорено кадрові питання, зокрема, про призначення на посаду директора комунального закладу «Малий груповий будинок» Уманської районної ради Сніцарук Наталії Іллівни.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь