A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Бабак пояснила, навіщо потрібно було змінювати назву Мінрегіону

Дата: 05.09.2019 09:19
Кількість переглядів: 359

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ було перейменовано на Міністерство розвитку громад і територій у зв’язку зі зміщенням фокусу діяльності відомства на розвиток людей та забезпечення їх комфорту.

Про це заявила міністр розвитку громад і територій Альона Бабак в ефірі ток-шоу “Свобода слова”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Для нас важливо було в ході цього перейменування (з Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ на Міністерство розвитку громад і територій - авт.) змістити акцент на людський розвиток”, - зауважила Бабак.

Вона наголосила, що оновлене міністерство зосередиться на забезпеченні доступу громадян до всіх соціальних та комунальних послуг.

За словами Бабак, Міністерство інфраструктури України, Міністерство охорони здоров’я України, Міністерство освіти України та Міністерство розвитку громад і територій розроблять спільний “соціальний стандарт”, відповідно до якого в кожній громаді буде забезпечуватися доступ всіх жителів до соціальної, медичної та транспортної інфраструктури

“Ми розуміємо що сьогодні людей не цікавить просто господарство, людей не цікавить будівництво і навіть регіональний розвиток. Людей цікавить якість власного життя, а це і є розвиток громад. Для людини важливо, щоб, проживаючи у своїй громаді, вона знала, скільки часу потрібно її дитині, аби дістатись до школи, або скільки потрібно щоб приїхала швидка допомога”, - наголосила міністр.

Джерело: офіційний сайт Міністерства розвитку громад і територій


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь