A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Оксана Супрунець провела засідання президії, на якій сформовано порядок денний позачергової сесії

Дата: 07.07.2020 13:07
Кількість переглядів: 487

Голова районної ради Оксана Супрунець сьогодні, 7 липня 2020 року, провела засідання президії районної ради, у ході роботи якої присутні розглянули та погодили проєкти рішень, що подані до розгляду на позачерговій сесії районної ради.

У роботі президії районної ради взяли участь депутат обласної ради Велентин Судакевич, голова районної державної адміністрації Світлана Волошенюк, керівники структурних підрозділів РДА.

Однозначно депутати рекомендували розглянути на сесії питання щодо прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селища Уманського району телемедичного обладнання, а також легкових автомобілів для сільських амбулаторій.

Водночас планується внесення змін до рішення районної ради від 24.12.2019 №51-6/VІІ «Про районний бюджет Уманського району на 2020 рік» та до рішення від 17.12.2019 №50-13/VII «Про затвердження статуту комунальної установи  «Уманський районний центр культури і дозвілля» Уманської районної ради Черкаської області в новій редакції.

Також члени президії районної ради підтримали проєкти рішень про умови оплати праці  керівників комунальних підприємств Уманської районної ради; про внесення змін до штатного розпису КП «Уманьрайрембуд».

Окремо включено до порядку денного сесії проєкти таких рішень: про звернення депутатів районної ради до Кабінету Міністрів України, Міністерства освіти і науки України щодо забезпечення рівного доступу дітей до якісної освіти в умовах карантину; про звернення депутатів районної ради до голови обласної державної адміністрації щодо будівництва амбулаторій загальної практики сімейної медицини; про звернення депутатів районної ради до Президента України, Верховної Ради України, Прем'єр-міністра України щодо внесення змін до Перспективного плану формування
територій громад Черкаської області.

Сформувавши порядок денний позачергової сесії районної ради президія завершила свою роботу.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь