A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Депутати Черкащини взяли участь у фінальних змаганнях Всеукраїнської Спартакіади

Дата: 10.06.2019 12:57
Кількість переглядів: 487

 

У м. Чорноморськ Одеської області минулого тижня проведено змагання фінальної частини УІІІ Всеукраїнської Спартакіади 2019 року серед депутатів Верховної Ради України, обласних,  районних, міських, сільських та селищних рад. Серед інших, у змаганнях взяли участь депутати місцевих рад й Уманського району.


 

Відмінно підготовлена спортивна база міста Чорноморськ, зокрема Палац спорту «Юність», стадіон зі штучним покриттям ЗОШ №4, спортивний зал для гри у настільний теніс ЗОШ №7, шахово-шашковий клуб сприяли проведенню змагань на високому професійному рівні та дозволили учасникам п’ятнадцяти команд областей показати високі спортивні результати.

З перших стартів Спартакіади відчувалося, що більшість учасників налаштовані на здобуття перемоги в загальнокомандній першості та досягнення високих результатів в особистих змаганнях.

Незважаючи на певні об’єктивні обставини, нашій області не вдалося сформувати найсильніший склад з волейболу та футзалу. Однак це не завадило нашим депутатам гідно протистояти суперникам. Волейболісти, поступившись команді Івано-Франківської області у грі за вихід у фінал, змушені були боротися з командою Полтавської області за третє місце. Однак переграти сусідів не вдалося. У підсумку – четверте місце.

Футболісти за вихід до фінальних змагань також у принциповій грі зустрілися з командою Івано-Франківщини. Основний час завершили за рахунку 1:1 і лише в серії пенальті поступилися майбутнім чемпіонам.

На досить високому рівні виступили представники Черкащини в індивідуальних видах спорту. Так, депутат Потаської сільської ради Маньківського району Лариса Килимниченко втретє виборола абсолютну перемогу в змаганнях з шахів. Срібним призером із шашок став депутат Христителівської сільської ради Чорнобаївського району Михайло Кожушний. На високому рівні провів змагання з настільного тенісу Володимир Сушкета, депутат Іванівської сільської ради Уманського району.

За підсумками загальнокомандної першості команда Черкаської області, набравши 366 очок, програвши лише декілька очок командам, що посіли місця з третього по п’яте, зайняла шосте місце серед п’ятнадцяти збірних команд областей України.

Чемпіонами Всеукраїнської Спартакіади четвертий рік поспіль стали депутати Івано-Франківської області. Команди Сумської та Житомирської областей відповідно другі і треті.

 

 

Джерело: офіційний сайт Черкаської обласної ради


 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь