A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

З турботою про безпеку здоров’я жителів Ладижинської ОТГ

Дата: 13.03.2020 12:56
Кількість переглядів: 478

На запрошення очільника Ладижинської ОТГ Сергія Цоколенка 12 березня 2020 року голова районної ради Оксана Супрунець взяла участь у депутатських слуханнях на тему: «Стан медичного обслуговування жителів Ладижинської сільської об’єднаної територіальної громади», що відбулися в приміщенні місцевої музичної школи.

Спочатку на засіданні було обговорено заходи щодо запобігання поширенню коронавірусу на території Ладижинської ОТГ. З цього питання доповідав заступник директора КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Уманської районної ради Тарас Іватьо.

Про надання послуг жителям Ладижинської громади комунальним некомерційним підприємством «Уманська центральна районна лікарня» Уманської районної ради присутнім на засіданні розповідала директорка цієї медичної установи Інна Добрянська.

Також на засіданні обговорено питання про надання послуг жителям Ладижинської ОТГ комунальним некомерційним підприємством «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Уманської районної ради. З цього питання присутніх на засіданні інформував заступник директора цього закладу охорони здоров’я Тарас Іватьо.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь