A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

У районі відзначили День працівників сільського господарства

Дата: 15.11.2019 10:53
Кількість переглядів: 828

 В нашій державі вже стало доброю традицією у третю неділю листопада відзначати професійне свято працівників усіх галузей сільського господарства. Це свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

У зв’язку з цим, 14 листопада 2019 року, в актовому залі управління агропромислового розвитку відбулися районні урочисті заходи.

Вшановували тих, хто, не покладаючи рук, працює у полі, чесною самовідданою працею творить найдорожче – хліб. Хто взяв на себе найважчу і найважливішу турботу – працювати на землі і годувати країну, примножувати її славу і добробут. Адже з маленького хлібного зернятка починається потужність і сила нашої держави.

Це свято традиційно підсумовує копітку працю аграріїв, завершує хліборобський рік, сповнений хвилюваннями і турботами про врожай.

На святкування були запрошені ветерани праці, хлібороби, механізатори, тваринники, фермери, працівники сільського господарства, всі, хто своєю невтомною працею забезпечують розвиток сільського господарства району.

Участь у святі взяли голова районної ради Оксана Супрунець та перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Жорницький.

Керівники району щиросердно привітали присутніх зі святом, висловили щиру вдячність хліборобам, механізаторам, тваринникам, спеціалістам, керівникам господарств та всім тим, хто щоденно своєю сумлінною працею забезпечує населення продуктами харчування, привітали ветеранів, для яких шматочок духмяного хліба завжди був підтвердженням святого обов’язку перед рідною землею, побажали сільським трудівникам Уманщини міцного здоров’я, радості, щоб щедра осінь обдаровувала своїми плодами, приносила в кожну родину мир і спокій, достаток і велике людське щастя.

Далі відбулася церемонія нагородження найсумлінніших працівників галузі, яка додала піднесеного настрою учасникам святкового зібрання.

За сумлінну працю, відданість справі та вагомий внесок у соціально-економічний розвиток району, кращих  працівників галузі було відзначено Почесними грамотами районної державної адміністрації та районної ради та грошовими нагородами.

Крім того, за вагомий внесок в сільськогосподарське виробництво, розвиток агросектору Уманщини, почесною відзнакою Уманської районної ради «За заслуги перед Уманщиною» нагороджено директора ТОВ «Дорофіївське», депутата Уманської районної ради Ковальчука Миколу Петровича.

Упродовж заходу співочі та танцювальні колективи Уманського краю дарували присутнім музичні вітання та радісний настрій. У залі панувала по-справжньому святкова й доброзичлива атмосфера.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь