A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Уманщина попрощалася із загиблим в зоні ООС Русланом Насальським

Дата: 08.01.2020 09:38
Кількість переглядів: 1128

8 січня 2020 року Уманщина попрощалася із загиблим в зоні проведення Операції об'єднаних сил Русланом Насальським із села Фурманка. Військовослужбовець-контрактник загинув 5 січня 2020 року біля населеного пункту Павлопіль Волноваського району Донецької області.

Розділили біль невимовного горя з родиною у день поховання голова Уманської районної ради Оксана Супрунець, керівник апарату районної державної адміністрації Наталія Сиротюк, депутати районної ради, сільські голови, керівники служб та установ району, представники військкомату, військової частини, де служив воїн, учасники АТО та ООС, волонтери, делегації з усіх куточків Уманщини. Жителі рідного для загиблого Руслана села Фурманка зібралися на похороні чи не в повному складі.

За словами представників Уманського військкомату, Руслан Насальський з дитинства мріяв стати захисником Батьківщини. Після закінчення школи він здобув будівельну спеціальність в Уманському ПТУ. А у віці 18 років підписав контракт на службу в Збройних Силах України. Війну Руслан зустрів у складі 17-ї окремої танкової бригади. На його долю випали запеклі бої літа 2014 року, страшна Ілловайська трагедія та багато інших непростих бойових операцій. У 2016 році хлопець був зарахований до списків 109 окремого гірсько-штурмового батальйону, в якому дослужився до головного сержанта розвідвзводу. Побратимами він характеризувався як безстрашний воїн, який ніколи не ховався за чужими спинами та сміливо виконував поставлені бойові завдання, був поранений.

За заслуги перед Батьківщиною сержант Насальський відзначений багатьма нагородами, серед яких – «За доблесть і звитягу». 

Бійцеві було 24 роки, у нього залишилися мати, молодша сестра, дружина та троє маленьких дітей.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь