A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Микола Гордій: «У боротьбі за життя людей важливо всім об’єднатися, аби не згаяти час»

Дата: 30.03.2020 12:09
Кількість переглядів: 2633

Почесний громадянин Черкащини та Уманського району, депутат Уманської районної ради семи скликань, директор ПОСП «Уманський тепличний комбінат» Микола Гордій є активним учасником усіх соціальних і гуманітарних проектів, що реалізовувалися на Уманщині. Тож закономірно, що Микола Васильович першим зробив відповідальний крок, долучившись до благодійних проектів заради боротьби з коронавірусом на Черкащині.

Уманським тепличним комбінатом уже перераховано кошти на рахунок проекту «Спільнодія Черкащини», який об’єднав владу, бізнес та громадськість області задля допомоги медичним закладам у боротьбі з COVID-19.

Як представник соціально відповідального бізнесу, Микола Гордій став активним учасником і благодійної акції, організованої на Уманщині задля забезпечення людей похилого віку на час карантину продуктовими наборами. Також продуктові набори надаватимуть і лікарям, які цілодобово працюватимуть з хворими на коронавірус. У рамках цієї акції медичні заклади Уманщини отримали від благодійників засоби індивідуального захисту та дезінфектори.

Окрім цього, Микола Васильович є постійним спонсором Уманської  ЦРЛ, дбаючи про її розвиток та харчування хворих. Тому очолюваний ним Уманський тепличний комбінат першим перерахував кошти на благодійний рахунок лікарні, які будуть використанні на придбання обладнання та медикаментів для лікування хворих на COVID-19.

Зокрема, 27 березня 2020 року заступник директора Уманського тепличного комбінату Андрій Гордій передав Уманській центральній районні лікарні засоби захисту та медичне обладнання від імені родини Гордіїв. У переліку, зокрема, 100 штук респіраторів типу FFP2,  10 дихальних контурів, 8 ендотрахеальних трубок ...

У кризовій для країни ситуації саме такі люди як Микола Гордій проявили активну громадянську позицію і стали каталізатором співпраці із владою, бізнесом та громадськістю.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь