A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

В районній бібліотеці відбувся захід присвячений тематиці СНІДу

Дата: 04.12.2018 11:53
Кількість переглядів: 832

Здоров'я - одне з основних джерел радості, щасливого та повноцінного життя. Здоров'я - це стан життя і діяльності людини за умови відсутності хвороб, фізичних дефектів, психологічне, соціальне і духовне благополуччя.

Поріг ХХІ століття людство переступило з низкою жахливих хвороб. Особливо небезпечні: ВІЛ (вірус імунодефіциту людини) і його кінцева стадія СНІД (синдром набутого імунодефіциту).  Всесвітній день боротьби зі СНІДом,   – це попередження всім про болючу рану суспільства.  І прикро те, що ми, як і багато років тому,  не хочемо повірити, що проблема СНІДу і його наслідків безпосередньо стосується кожного. Саме в цьому намагались переконати своїх користувачів в бібліотеках району та районній бібліотеці, де були проведені заходи, присвячені Всесвітньому дню боротьби зі СНІДом.

В районній бібліотеці пройшов шок – урок «Не дай СНІДу шанс». Слухачі ознайомилися з однією із найважливіших і найтрагічніших проблем всього людства – СНІДом. Учасники уроку вправою «Мозкова атака» узагальнили те, що відомо про СНІД, у вправі «Дискусія» - добирали аргументи негативного та толерантного ставлення до хворих на СНІД. Також присутні мали змогу познайомитися з літературою, яка може значно поповнити знання  про необхідність здорового способу життя. 

У бібліотеках сіл Ладижинка, Сушківка, Полянецьке, Бабанка, Рижавка пройшли інформаційні години: «Між коханням і смертю», «Твій вибір – твоє майбутнє», «Безпека статевого життя», з яких усі охочі дізналися про історію виникнення хвороби, способи зараження та познайомилися з простими правилами безпеки.

Сподіваємося, що проведені заходи змінять статистику захворюваності на краще.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь