A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Шкільні обнови напередодні Дня знань

Дата: 27.08.2018 17:34
Кількість переглядів: 743

24 серпня 2018 року  у рамках святкування Дня незалежності України в Родниківській загальноосвітній школі відбулося відкриття кабінету предмета «Захист Вітчизни».

У заході взяли участь голова районної ради Оксана Супрунець, голова райдержадміністрації Євгеній Данченко, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Борис Бондар, помічник-консультант народного депутата України Антона Яценка Ірина Плетньова, Родниківський сільський голова Руслан Яремчук, депутат Уманської районної ради, директор КСП «Родниківка» Сергій Войченко. 

Оглядаючи новостворений кабінет, керівники району відзначили, що він обладнаний за бюджетні кошти. Тут є оптичний тир, мультимедійне обладнання тощо.

Навчання предмету «Захист Вітчизни» спрямоване на досягнення мети загальної середньої освіти. Метою загальної середньої освіти є: розвиток і соціалізація особистості учнів, формування у них національної самосвідомості, загальної культури, світоглядних орієнтирів, екологічного стилю мислення і поведінки, творчих здібностей, дослідницьких і життєзабезпечувальних навичок, здатності до саморозвитку й самонавчання в умовах глобальних змін і викликів.

Метою навчального предмета «Захист Вітчизни» є формування в учнівської молоді життєво необхідних знань, умінь і навичок щодо захисту Вітчизни та дій в умовах надзвичайних ситуацій, а також системного уявлення про військово-патріотичне виховання як складову частину національно-патріотичного виховання. Провідним засобом реалізації вказаної мети є запровадження компетентнісного підходу у навчальний процес загальноосвітньої школи, на основі ключових компетентностей як результату навчання.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь