A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Окcана Супрунець привітала науковців Уманського НУС із Днем науки

Дата: 29.05.2019 11:25
Кількість переглядів: 519

28 травня 2019 року в Уманському національному університеті садівництва відбулось засідання урочистої Академії з нагоди Дня науки. Плеяду науковців із професійним святом привітала голова Уманської районної ради Оксана Супрунець.

Привітати з професійним святом науковців УНУСу  до навчального закладу завітали голова Уманської районної ради Оксана Супрунець, голова Уманської районної державної адміністрації Євгеній Данченко, начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Валентина Мовчанюк, голова Уманської районної профспілкової організації працівників АПК Варвара Гаркава.


 

Звертаючись до наукової еліти вузу, Оксана Анатоліївна, зокрема, зазначила: «Уманщина пишається видатними науковцями вашого університету, які збагачують скарбницю аграрної освіти та науки. У цей святковий день хочу відзначити, що ваш університет на чолі із ректором Оленою Непочатенко активно розвиває наукову діяльність за різними напрямами і  підійшов до свята з гарними здобутками.


 

Складаю щиру подяку всім, хто поєднав своє життя і кар’єру з наукою. Нових вам  відкриттів, наукових звершень та досягнень. Бажаю, щоб ваша наукова праця була відображена в успіхах студентів вузу. Адже в руках молоді - майбутнє Української держави».

За вагомий внесок у справу підготовки кваліфікованих кадрів для агропромислового комплексу, високу професійну майстерність, досягнуті успіхи в науковій діяльності та з нагоди Дня науки Почесними грамотами Уманської районної ради нагороджено:

 


 

Кустріч Лілію Олександрівну – доктора економічних наук, доцента кафедри менеджменту;

Петренко Наталію Олександрівну – доктора економічних наук, доцента, завідувача кафедри публічного управління та адміністрування;

Шевчук Тамару Олексіївну  – кандидата педагогічних наук, доцента кафедри фізичного виховання та психолого-педагогічних дисциплін.




 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь